Szálláshely indítás és üzemeltetés gyorstalpaló

Szálláshely indítás és üzemeltetés gyorstalpaló
Minden, amit a szálláshely üzemetletéshez és nyitáshoz tudnod kell

Első lépések

Szálláshely indításának lépései
Összeszedtünk minden olyan fontos lépést, ami az induláshoz szükséges és listába szedtük azokat, emellett az üzemeltetéshez is adunk tippeket!
Kötelező szálláshely-minősítés
A szálláshely minősítés minden szállásadónak fejtörést okozott az elmúlt időben. Miket érdemes tudni és hogyan tudsz maximálisan felkészülni?

További lépések

Hogyan szerezz pozitív vendégértékeléseket?
Tudtad, hogy az emberek 60%-a megnézi a véleményeket mielőtt foglalna? Használd ki ezt a lehetőséget és kérd, hogy véleményezzék szálláshelyedet!
Élményteremtés a szálláshelyeden
Sok vendég különleges szálláshelyet keres, amit élményteremtéssel könnyen létrehozhatsz te is szálláshelyeden. Eláruljuk, hogyan…

Weboldal készítés

Szálláshely weboldal
💡Az Appartmannal könnyen hohzatsz létre szálláshelyednek egy weboldalt, amin online is tudnak majd foglalni a vendégeid. Meglévő weboldal esetében pedig beillesztheted a foglalási rendszert. Az Appartman fő funkciói * foglaltsági naptár naptár szinkronnal * online foglalás automatikus árszámít…
Saját weboldal vagy az Appartman foglalási oldal – melyiket érdemes használni?
Ha szállásadóként nem szeretnénk fizetni magas jutalékokat a közvetítőoldalaknak, akkor szükségünk lesz saját foglalási oldalra vagy weboldalra.
Hogyan lesz forgalom szálláshelyed weboldalán?
Minden szállásadó szeretné, hogy saját weboldalán több foglalása legyen mint a közvetítőkön keresztül. Tippjeinkkel növelheted oldalad forgalmát!

Szálláshely marketing

Google cégprofil: Ingyenes beállítás, amit ha nem használsz ki, pénzt hagysz az asztalon!
A Google Cégprofil hasznos eszköz ahhoz, hogy minél több direkt foglalásod legyen. Az emberek gyakran megnézik a Google-t, miután megtaláltak egy szálláshelyet valamelyik közvetítőn, ezért fontos tömören és hatékonyen bemutatni a szálláshelyet
Hogyan használd a Facebookot vendégszerzésre?
Tudtad, hogy a Facebookot remekül használhatod arra, hogy népszerűsítsd szálláshelyed és akár vendégeket is szerezz? Eláruljuk, hogyan!
Kedvezmények a szálláshelyen
Mikor éri meg kedvezményt adni szálláshelyed vendégeinek? Lehet a kedvezményekkel több vendéget szerezni? Tippek a megfelelő árazáshoz!

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt szállásadói kérdések (GYIK)
Szálláskiadás, adó, ÁFA, IFA, Vendégem, népegészségügyi követelmények a szálláshelyen, SZÉP Kártya elfogadás szálláshelyen és további kérdések.

Szallasadok.com

Szállásadók Szakmai Közössége Tudástár

Szallasadok.com

Szuper! Sikeres regisztráció.

Üdv újra itt! Sikeresen bejelentkeztél.

Sikeresen regisztráltál ide: Szallasadok.com.

Success! Check your email for magic link to sign-in.

Szuper! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.