Rólunk

Rólunk

A Szállásadók Szakmai Közösségét 2021-ben hoztuk létre, amikor a pandémia közepén rengeteg volt a bizonytalanság a szállásadók körében is, így létrehoztunk egy olyan közösséget, ahol egymást tudjuk segíteni. Mára már Facebook csoportunk Magyarország legnagyobb szállásadói szakmai csoportjává nőtte ki magát. A Szállásadók Szakmai Közösségéhez csatlakozva szívesen átadjuk Neked ezt a tudásanyagot, amit évek alatt, szakértők segítségével gyűjtöttünk össze.

Célunk

A közösség igényeire és visszajelzéseire alapozva később megalakult az Appartman szobafoglalási rendszere és weboldalszerkesztője. Célunk, hogy egyszerűsítsük a szállásadók mindennapjait és egy olyan tudástárat biztosítsunk nekik, ami tartalmaz minden szükéges információt az elinduláshoz, az üzemeltetéshez, illetve a vendégszerzéshez is.

Appartman

Szálláshely weboldal
💡Az Appartmannal könnyen hohzatsz létre szálláshelyednek egy weboldalt, amin online is tudnak majd foglalni a vendégeid. Meglévő weboldal esetében pedig beillesztheted a foglalási rendszert. Az Appartman fő funkciói * foglaltsági naptár naptár szinkronnal * online foglalás automatikus árszámít…

Prémium tartalmak

Bizonyos tartalmakat csak regisztrált tagjaink érhetnek el. Ha még nem vagy tagja a Szállásadók Szakmai Közösségének és nem szeretnél lemaradni a tudástárban megtalálható információkról és újdonságokról, regisztrálj!

Szallasadok.com

Szállásadók Szakmai Közössége Tudástár

Szallasadok.com

Szuper! Sikeres regisztráció.

Üdv újra itt! Sikeresen bejelentkeztél.

Sikeresen regisztráltál ide: Szallasadok.com.

Success! Check your email for magic link to sign-in.

Szuper! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.