Szakértőink

💡
Azon szakemberek és cégek listája, akik segítenek nekünk a lehető legmagasabb színvonalú tartalmakat készíteni a szállásadók számára.

Dr. Simon Viktória vagyok, jogász végzettségem van, 5 éve dolgozok egyéni vállalkozóként. Egyrészt szállásadó vagyok magam is, Siófokon van egy kis apartmanom, 2019 tavaszán nyitottam meg.

Másrészt vállalok tanácsadást és a szálláskiadással kapcsolatos dokumentumok elkészítését elsősorban magánszállásadóknak. Tanácsadói tevékenységem átöleli a magánszálláshely szolgáltatással járó valamennyi tudnivalót, teendőt, kezdő és gyakorlott szállásadók is fordulhatnak hozzám bizalommal.

Vállalok továbbá Adatkezelési Tájékoztató, Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), Házirend készítését, valamint tájékoztató táblák tervezését.

15 év turisztikai szakmai tapasztalatszerzés után alapítottam meg 2018-ban az ÉrtékelésTUNING-ot azzal a céllal, hogy segítsek a vállalkozóknak kitűnni a versenytársaik közül és fejlődni a saját vállalkozói jól-létük és a pozitív vendégélmény érdekében.

Budapesten és az ország szinte összes régiójában, valamint Máltától Ausztráliáig, Portugáliától Horvátországig tanítom turisztikai és magánegészségügyi szolgáltatóknak azt a metódust, ami sikerre viszi a vállalkozásokat az értékelések segítségével.

Jesch Kata vagyok, a VendégházMarketing alapítója, webdesigner, szállásadó. 10év projektmenedzsment és marketing tapasztalattal segítek a szállásadóknak szálláshelyük arculatának, egyedi weboldalának kialakításában. 

Mivel magam is szállásadó vagyok (a Vértesben üzemeltetek vendégházat), így belülről van rálátásom szálláspiacra. Ismerem a felmerülő igényeket, buktatókat, jogszabályokat és kötelezettségeket - így megalapozott háttérrel tudok segíteni hogy weboldalad és arculatod a megfelelő technikai feltételek mellett és megnyerő designnal kerüljön kialakításra. Ha szeretnél egyedi online megjelenést, keress bizalommal!

Turbuk Ági vagyok, a Vendégházmarketing társalapítója, 10 éve vagyok egyéni vállalkozó, 5 éve foglalkozom hazai szálláshelyek digitális marketing tevékenységeivel. Amiben segíteni tudok:

közösségi média platform jelenlét kiaknázása (ami túlmutat a rendszertelen kötelező posztoláson),

hirdetéskezelés

minden, ami Facebook és Instagram

vállaljuk Google ads hirdetések futtatását

influencer kampányok levezénylése a tervezéstől a kész együttműködésig

Szenvedélyem ez a szakma, számomra egy rendkívüli kreatív eszköz, ami által megmutatjuk zokat az egyediségeket, amivel mindegyik szálláshely rendelkezik, majd ezt a lehető legvonzóbban tálaljuk. Fordulj hozzám bizalommal és találjuk meg a számodra megfelelő ügyfélkört!

Bálint Anikó (Szálláshelyfejlesztési tanácsadó; HotelSolutionsPro)

Üdvözlöm! 20+ évnyi szállodaipari és idegenforgalmi tapasztalattal rendelkezem, amely alaposan felkészített arra, hogy segítsem ügyfeleimet a szálláshelyek sikeres működtetésében és fejlesztésében.

Szakmai pályafutásom során egy fővárosi 185 férőhelyes szálláshely ügyvezetőjeként is tevékenykedtem, ahol széles körű tapasztalatot szereztem a bel és külföldi csoportos utaztatás területén. Ez a pozíció lehetővé tette számomra, hogy saját apartman kiadással foglalkozó vállalkozásomat is megalapíthassam Cipruson.

Az elmúlt években hazai szálláshelyeknek nyújtok értékesítési és marketing területén támogatást. Szolgáltatásfejlesztéssel, munkavállalók szakmai képzésével és rendezvényszervezéssel foglalkozom, hogy segítsek a szálláshelyeknek növelni versenyképességüket és vendégforgalmukat.

Szakértelmem birtokában átvizsgálom és javaslataimmal segítem a szálláshelyek fejlesztését. Az értékesítési és marketing tevékenységek szoros felügyeletét vállalom, és a legújabb trendeknek megfelelő online jelenlét kialakításában segítek. Kiterjedt kapcsolatrendszeremmel szálláshelyét ismertebbé teszem.

Szem előtt tartom a bevételnövelés lehetőségeit, és olyan standardokat alakítok ki, amelyek a szálláshely hatékonyságát és vendégcentrikusságát szolgálják. Fontosnak tartom a technikai újítások bevezetését és az automatizmusok használatának betanítását a hatékony munkavégzés érdekében.

Folyamatosan naprakészen figyelem a piaci trendeket és elvárásokat, hogy ügyfeleimmel közösen biztosítsam, hogy vállalkozásuk mindig a vendégek látóterében maradjon.

Érdeklődés esetén örömmel segítek Önnek a szálláshelyének fejlesztésében és sikeresebb működtetésében.

https://www.hotelsolutionspro.hu/


Szolgáltató partnereink

Appartman 

Online foglalási rendszer és weboldalépítő, kifejezetten szállásadóknak. Számos automatizált funkció, kevesebb adminisztráció!

Szallasadok.com

Szállásadók Szakmai Közössége Tudástár

Szallasadok.com

Szuper! Sikeres regisztráció.

Üdv újra itt! Sikeresen bejelentkeztél.

Sikeresen regisztráltál ide: Szallasadok.com.

Success! Check your email for magic link to sign-in.

Szuper! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.